Published On: mie, Aug 27th, 2014

Blaga catre Boboc (PNL) si Nazare (PDL): Cum adica azi va intalniti pentru prima oara? Dar ce ati pazit?

Share This
Tags

ACL Braila 1Conflictul dintre filialele locale ale PDL si PNL pare sa se fi incheiat. Deputatul PDL Alexandru Nazare si senatorul PNL Catalin Boboc si-au schimbat total declaratiile din ultima perioada, renuntand la tonul razboinic in fata sefilor Blaga si Iohannis.

Prezidentiabilul Aliantei Crestin Liberale, Klaus Iohannis, dar si seful sau de campanie, Vasile Blaga, s-au aflat, miercuri, la Braila, unde s-au intalnit cu activul local al ACL.

In discursul sau, pe scena Casei Tineretului, Vasile Blaga nu a ezitat sa ii taxeze dur pe liderii locali ai ACL, Alexandru Nazare si Catalin Boboc, dupa ce Nazare a anuntat ca, miercuri, dupa incheierea evenimentului, va avea loc prima intalnire a Birourilor Permanente Judetene a celor doua filiale.

"Cum adica azi va intalniti pentru prima oara Birourile Permanente Judetene? Dar ce ati pazit? Cam lungi concedii", i-a intrebat retoric Blaga pe Nazare si Boboc, in fata democrat-liberalilor si liberalilor.

Reamintim faptul ca liderul PDL Braila, Alexandru Nazare, a conditionat demararea unor discutii oficiale cu PNL, la nivel local, de demisia viceprimarului PNL si vicepresedintelui CJ Braila, acuzandu-i pe liberali ca sunt parte alaturi de PSD a guvernarii locale. Senatorul Catalin Boboc a precizat in nenumarate randuri, raspunzandu-i lui Nazare, ca PNL Braila nu accepta ultimatumuri.

Alin CRISTEA

Comentarii

comentariu

About the Author