Published On: lun, Aug 18th, 2014

Amenzi de peste un miliard si jumatate de Sf. Maria. Politistii braileni au aplicat peste 450 de sanctiuni

Share This
Tags

amenziPolitistii braileni au fost la datorie de Zilele orasului si au stabilit ordinea si linistea publica. Acestia au aplicat 481 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 152.020 lei si au ridicat in vederea confiscarii bunuri in valoare totala de 3.637 lei.

In intervalul 15- 17 august, cu ocazia manifestarilor prilejuite de Sarbatorirea Adormirii Maicii Domnului, pe langa dispozitivul curent, Inspectoratul de Politie Judetean Braila a luat o serie de masuri suplimentare pentru mentinerea climatului de ordine si liniste publica, asigurarea fluentei circulatiei rutiere si preintampinarea oricaror evenimente negative.

Cei peste 150 de politisti aflati in strada, zilnic, au constatat, in aceasta perioada, 37 de infractiuni, dintre care 9 in flagrant delict.

Dintre acestea, 4 au fost la regimul circulatiei rutiere, una fiind pentru conducere fara permis, 27 au fost de natura judiciara, 4 de natura economico-financiara si doua infractuni de alta natura.

Politistii au intervenit si au aplicat 107 sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea si linistea publica, prevazute de Legea 61/1991, 16 sanctiuni prevazute de Legea 12/1990 pentru protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicit, si 29 pentru incalcarea altor acte normative.

Cele mai multe sanctiuni, 329, au fost aplicate de politisti pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 9 dintre acestea fiind pentru consum de alcool la volan, 186 pentru depasirea vitezei legale, 14 pentru depasiri neregulamentare si 120 pentru alte abateri.

Totodata, au fost retinute 12 permise de conducere, dintre care 3 pentru alcool si 5 pentru viteza, fiind retrase 5 certificate de inmatriculare.

Reamintim faptul ca, in minivacanta de Sfanta Maria, Inspectoratul de Politie Judetean Braila a angrenat in strada, zilnic, 156 de politisti de la structurile de ordine publica, rutiera, investigatii criminale, investigarea fraudelor, precum si de la alte formatiuni, cu peste 60 de autospeciale, pentru a preveni si combate faptele ilegale si pentru descurajarea elementelor infractionale si combaterea fenomenelor cu impact stradal, precum cersetoria, consumul de droguri, furturile, inselaciunile s.a..

Comentarii

comentariu

About the Author

-