Published On: lun, Aug 25th, 2014

Accident SPECTACULOS Un bolid s-a infipt cu spatele intr-un stalp, dupa ce s-a rasucit si si-a urmat directia cu spatele

Share This
Tags

accident2Accident rutier spectaculos la intersectia Strazii 1 decembrie 1918 cu Bulevardul Independentei, chiar in centrul municipiului Braila.

Un autoturism de lux, marca BMW Seria 5, care circula pe Bulevardul Independentei a fost izbit de catre o alta masina care a intrat in intersectie dinspre Bulevardul Cuza, neresepectand indicatorul "Cedeaza trecerea".

accident4

In momentul coliziunii, bolidul, condus de o braileanca de 23 de ani, s-a rasucit si si-a urmant directia cu spatele, urcandu-se pe trotuar si oprindu-se intr-un stalp de electricitate.

Soferita nu a fost ranita, insa un barbat din Braila, pasager in BMW, a fost grav ranit, fiind transportat la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Andrei" din Galati, unde a fost internat la Sectia Chirurgie Toracica. 

accident3

Pe numele soferului care a provocat accidentul, o femeie din Ramnicu Sarat, de 39 de ani, s-a intocmit dosar penal pentu vatamare corporala grava din culpa.

Ambele soferite au fost supuse testului cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Comentarii

comentariu

About the Author

-