Published On: joi, Aug 28th, 2014

Academia STARS, viitorul fotbalului brailean, participa la un turneu in Bulgaria

Share This
Tags

Cupa StarsGrupa copiilor nascuti in 2004, a scolii de Fotbal Stars Braila va participa in perioada 28-31 august la un turneu international in Bulgaria.

La aceasta competitie partcipa echipe de juniori din Bulgaria si din Romania, precum Dobrudja, Delfini Varna, Izida, Juniorul Bucuresti sau Cernomorets Balchik care va fi primul adversar al echipei brailene.

Echipa condusa de antrenorul Plesa Daniel este formata din Danciu Danut, Alexandru Boboc, Luca Popescu, Eduard Danaila, Ionut Catrina, Vasile Ursu, Robert Baceanu, Gabriel Motoc, Adrian Munteanu si Andrei Gurgu.

Ion Popa, un roman stabilit in Bulgaria care se ocupa de organizarea turneului din Alania, acolo unde participa juniorii de la Steaua, vrea sa aduca aici mai multe echipe romanesti, el lansand deja invitatii oficiale catre Astra, Petrolul, Stars Braila si Academia Hagi.

Scoala de fotbal ACS Stars Braila, s-a infiintat in anul 2008 in scopul organizarii, administrarii si desfasurarii de activitati sportive si ne adresam copiilor cu varste cuprinse intre 5- 14 ani. Obiectul clubului este acela de a selectiona, initia si pregati sportivi in acest domeniu. Selectia si antrenamentele, sunt conduse de antrenori de specialitate, licentiati UEFA si absolventi de facultati de educatie fizica si sport cu specializarea fotbal, care dau dovada de profesionalism, pregatind copii in vederea participarii la competitii.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-