Published On: joi, Aug 21st, 2014

3 cat Stancu: Simionescu, Tudose si Rotaru, reprezinta PSD Braila la intalnirea cu Ponta si Dragnea

Share This
Tags

rotaru senator psdsimionescuCei doi lideri PSD, premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea, se vor intalni, joi si vineri, la Tulcea si in Delta Dunarii, in doua sedinte succesive, cu caracter informal si formal, cu vicepresedintii partidelor, presedintii organizatiilor judetene, dar si cu unii ministrii, pentru a discuta despre campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

Organizatia PSD Braila este reprezentata la aceste intalniri de primarul Aurel Simionescu, deputatul Mihai Tudose si senatorul Ion Rotaru, presedintele organizatiei, Gheorghe Bunea Stancu, fiind in arest la domiciliu.

Mai mult decat atat, joi procurorii DNA au cerut Tribunalului Galati sa schimbe masura arestului la domiciliu cu arestul preventiv, motivand ca Stancu a luat legatura cu unul dintre inculpatii din dosar, respectiv cu Vasile Soare, directorol societatii "Concivia", cercetat in stare de libertate pentru instigare la abuz in serviciu in forma continuata.

tudosePrimarul Aurel Simionescu a declarat ca, in lipsa lui Bunea Stancu, exista o formula colectiva de conducere a filialei PSD, amintind in afara de propria persoana, pe senatorul Ion Rotaru, deputatul Mihai Tudose, consilierul judetean Ionel Avram si consilierul local Sorin Bosneag.

Simionescu a mai precizat ca s-a consultat cu Stancu in privinta listei staff-ului de campanie la nivelul judetului Braila, care trebuie prezentata la intalnirea social-democratilor din Delta.

Comentarii

comentariu

About the Author