Published On: joi, Aug 21st, 2014

17 consilieri judeteni ii vor capul lui Nechita. DOCUMENT: De ce vor sa il schimbe pe Nechita de la sefia CJ Braila

Share This
Tags

expunere17 consilieri judeteni (n.r. grupul PSD, grupul PP-DD si grupul UNPR) ii vor capul liberalului Ovidiu Nechita, cerand eliberarea acestuia din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean. O decizie in acest sens se va lua in sedinta Consiliului Judetean din data de 25 august.

Vicepresedintele CJ, Ovidiu Nechita, a fost desemnat, in carul sedintei CJ din 18 august, sa exercite trei atributii ale presedintelui Consiliului, prin votul majoritatii PSD-UNPR-PP-DD-PNTCD si Silviu Radu. Atunci, consilierii judeteni PNL si PDL, dar si independentul Marian Capatana, au parasit sala unde se desfasura sedinta, reclamand "abuzul PSD", insa dupa incheierea sedintei Nechita a precizat jurnalistilor ca alesii locali ACL au parasit sala ca urmare a unei "neintelegeri", nu in semn de protest, acestia "fiind de acord cu ce a facut PSD in Consiliul Judetean".

Cei 17 consilieri judeteni propun eliberarea din functie a lui Nechita, "avand in vedere regruparea de forte politice de pe esichierul politic local, ce a condus la stabilirea unei noi majoritati". (VEZI DOCUMENTUL)

 

Comentarii

comentariu

About the Author