Published On: mar, Iul 29th, 2014

Ziua Imnului: Nici tipenie de PSD-ist. Sefii liberali ai administratiei le-au tinut locul lui Stancu si Simionescu

Share This
Tags

Ziua ImnuluiZiua Imnului a fost celebrata la Braila, pe platoul din fata Palatului Administrativ, in prezenta unei numeroase asistente, formata din oficialitati militare si civile.

Marii absenti ai evenimentului au fost Gheorghe Bunea Stancu-presedintele Consiliului Judetean, primarul Aurel Simionescu, dar si cei doi vice social-democrati, Florin Mija si Doinita Ciocan.

Liderii PSD Braila participa marti, la Craiova, la Consiliul National al partidului, unde premieru Victor Ponta isi va anunta oficial candidatura la presedintia Romaniei. De remarcat este faptul ca desi Stancu si Simionescu au lipsit, la manifestarile din fata Palatului Administrativ nu au participat alti social-democrati braileni, consilieri locali sau consilieri judeteni.

Evenimentul a avut-o in centrul atentiei pe Vasilica Vilcu, prefectul judetului, care a primit onorul militar si a tinut un discurs in care a evocat importanta Imnului National in istoria tarii.

Viceprimarul Alexandru Danaila (PNL) si vicele CJ Ovidiu Nechita (PNL) au stat pe tot parcursul manifestarilor in stanga prefectului, langa secretarul Primariei, Dragan Ionut.

La celebrarea Zilei Imnului au mai participat consilierul local PDL Simona Draghincescu si grupul consilierilor judeteni PP-DD.

Comentarii

comentariu

About the Author