Published On: mie, Iul 9th, 2014

Videoproiectie de fotografie cu tema “Natura si aventura” , vineri la Casa P. S. Goanga

videoproiectie -parte 2-001 (1)Casa de Cultura a Municipiului Braila, in parteneriat cu Asociatia Clubul de Turism Proilavia Braila, organizeaza, vineri, 11 iulie 2014, de la ora 18.00, la Casa Petre Stefanescu Goanga, videoproiectia de fotografie "Natura si aventura".

Vor fi proiectate fotografii din expeditiile si traseele montane derulate de membrii Asociatiei Proilavia in Parcul National Muntii Macinului si Podisul Dobrogei.

Fundalul sonor al proiectiilor va fi asigurat de Grupul Generatii al  Casei de Cultura a Municipiului Braila si membrii Asociatiei Proilavia, care vor recita poezii si vor interpreta cantece de drumetie.

Actiunea este inclusa in cadrul proiectului Ascensiunea montana – cultura si stil de viata, ce va fi derulat pe intreg parcursul anului 2014, care a inceput, in luna aprilie, cu tema Pe creste de munte si mai include temele Reintoarcere (foto din Parcul National Muntii Retezat) si Iarna in munti (foto din Muntii Vrancei, Retezat, Macinului, Ciucas, Iezer-Papusa).

Proiectul are ca scop constientizarea in randul populatiei brailene, in special a tinerilor, a necesitatii protejarii naturii, a practicarii unui stil de viata sanatos si a educatiei turistice montane. Proiectul vizeaza pasionatii de drumetie montana, ecologie si stil de viata sanatos prin efectuarea de trasee montane turistice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-