Published On: joi, Iul 3rd, 2014

VIDEO SOCANT Un biciclist a intrat in coma, dupa ce a fost spulberat de o masina pe Calea Galati. Soferul a izbucnit in lacrimi.

biciclist 1UPDATE: Medicii nu au mai putut face nimic pentru barbatul in varsta de 65 de ani, care a fost accidentat in aceasta dimineata in cartierul Vidin.  Biciclistul a decedat in urma cu doar cateva minute, la spital. 

Un biciclist, in varsta de 65 de ani, a ajuns la spital, in stare de coma, dupa ce a fost lovit, joi, la primele ore ale diminetii, de un autoturism, marca Dacia, pe Calea Galati, in cartierul Vidin.

Braileanul nu s-a asigurat atunci cand a schimbat directia de deplasare catre stanga, fiind acrosat de masina si proiectat pe carosabil. Desi impactul nu a fost unul extrem de puternic, bicilistul a cazut si s-a lovit cu capul de trotuar, intrand in coma.

Zeci de minute, echipajul medical sosit la fata locului a efectuat manevre de resuscitare, transportand apoi victima la spital.

biciclist"Accidentul s-a produs pe fondul neasigurarii schimbarii directiei de deplasare catre stanga a biciclistului, moment in care este acrosat de un autoturism si proiectat pe carosabil. In urma impactului rezulta vatamarea corporala grava a biciclistului", a declarat inspector principal sef Cosmin Serbanescu, Politia Rutiera.

Soferul autoturismului a intrat in stare de soc, izbucnind in lacrimi, sotia acestuia incercand sa il linisteasca. 

Politia continua cercetarile in vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

*Ziarul Infobraila este detinatorul recordului absolut de vizitatori unici in presa online din judetulBraila (24 iunie 2014-13.885 vizitatori unici)*Infobraila este cel mai citit ziar brailean la evenimentele importante si cel mai citat ziar brailean in presa centrala*

Comentarii

comentariu

About the Author

-