Published On: mie, Iul 16th, 2014

VIDEO Fenomen staniu. Un crater cu diametru de 80 de METRI a aparut peste noapte

Share This
Tags

Un crater gigantic misterios, aparut in peninsula Yamal, Siberia, ii pune pe jar pe oamenii de stiinta si cercetatorii rusi care nu au, pentru moment, o explicatie clara pentru acest fenomen. Groapa este atat de mare incat ar putea intra in el mai multe elicoptere Mi8.

Potrivit "The Siberian Times", o echipa de cercetatori a fost trimisa in zona pentru a afla originele craterului cu un diametru de 80 de metri. Nu se stie cat de adanca este uriasa gaura care a fost descoperita din elicopter.

Ceea ce se vede in jurul gropii este o padure, iar imaginile filmate arata ca solul a fost pur și simplu aruncat in afara, dar in zona nu au fost efectuate niciun fel de activitati de excavare.

Fenomenul este cu atat mai straniu, cu cat din grota care s-a format din senin, se aude un zgomut puternic din subteran. Locul este situat nu departe de cea mai mare rezerva de gaze naturale din peninsula. Cum nu se fac niciun fel de lucrari in acea zona, apariția gaurii imense este cu atat mai greu de explicat.

In urma acestui fenomen are loc o eliberare de gaze, efect ce este comparabil cu deschiderea unei sticle de sampanie. Faptul ca in zona se afla gazoducte face fenomenul unul periculos.

Comentarii

comentariu

About the Author

-