Published On: lun, Iul 7th, 2014

Vernisaj la casa memoriala „Panait Istrati”

Casa Panait IstratiMuzeul Brailei, in colaborare cu Muzeul „Casa Muresenilor” Brasov, invita publicul brailean, miercuri, 9 iulie 2014, la orele 17.00, la Casa Memoriala „Panait Istrati” din Gradina Mare, la vernisajul expozitiei „Auziti, Vedeti, Mirati-va! Expozitie de publicitate”.

Expozitia apartine Muzeului „Casa Muresenilor” Brasov si ilustreaza inceputurile publicitatii in Transilvania, prin intermediul a 290 de anunturi publicitare, aparute in „Gazeta de Transilvania”, pe durata unui secol (1838-1938).

Este vorba despre anunturi publicitare din cele mai diverse domenii: alimentatie, confectii si incaltaminte, medicina, banci, invatamânt, divertisment, cultura, servicii. Și nu este vorba numai despre istoria publicitatii, ci si despre creatii surprinzatoare si, mai ales, despre posibilitatea de a compara cu prezentul. 

*Ziarul Infobraila este detinatorul recordului absolut de vizitatori unici in presa online din judetul Braila (24 iunie 2014-13.885 vizitatori unici)*Infobraila este cel mai citit ziar brailean la evenimentele importante si cel mai citat ziar brailean in presa centrala*

Comentarii

comentariu

About the Author

-