Published On: mar, Iul 1st, 2014

UPDATE Cei trei detinuti evadati, condamnati pentru talharie si privare de libertate. Politia a instalat filtre in trafic

Share This
Tags

DetinutiUPDATE: Sute de politisti si jandarmi ii cauta la aceasta ora pe cei trei minori evadati de la Penitanciarul Tichilesti.

Cei trei detinuti au varsta de 17 ani si ispaseau pedepse de pana in 3 ani pentru talharie si privare de libertate. Doi dintre acestia sunt originari din judetul Bacau, iar unul din judetul Vrancea. Tinerii se aflau incarcerati in regim deschis.

40 de jandarmi braileni, constituiti in patrule, executa misiuni de descoperire si prindere a celor trei detinuti, conform declaratiilor purtatorului de cuvant al Jandarmeriei Braila, Sorin Neftode.

Trei detinuti de la Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti, care ispaseau pedepse de pana in 3 ani de inchisoare, au evadat, marti, in jurul orei 11.00, de la un punct de lucru situat in imediata apropiere a inchisorii. Minorii care se aflau intr-o gospodarie zootehnica au profitat de un moment de neatentie al paznicilor si s-au facut nevazuti.

Cei trei minori desfasurau, alaturi de alti detinuti, activitati de gradinarit in cadrul unui program educativ al Penitenciarului Tichilesti.

La aceasta ora, evadatii sunt cautati de politistii braileni.

Vom reveni cu amanunte!

*Ziarul Infobraila este detinatorul recordului absolut de vizitatori unici in presa online din judetul Braila (24 iunie 2014-13.885 vizitatori unici)*Infobraila este cel mai citit ziar brailean la evenimentele importante si cel mai citat ziar brailean in presa centrala*

Comentarii

comentariu

About the Author

-