Published On: mar, Iul 22nd, 2014

Un galatean a furat mai multe bunuri din Braila pentru a le vinde in Galati

Share This
Tags

furt-locuintaOfiterul de serviciu de la Politia Municipiului Braila a fost anuntat telefonic, luni 21 iulie, de personalul de serviciu din cadrul Sectiei 2 de Politie Galati, despre faptul ca, in noaptea de 20 spre 21 iulie 2014, o patrula din cadrul acestei sectii l-a depistat, in municipiul Galati, pe M.Mihai in varsta de 30 de ani, galatean. Acesta transporta in doua sacose din plastic pachete cu tigari si cafea, doua telefoane mobile si alte bunuri, pe care le-ar fi sustras dintr-un magazin din municipiul Braila.

Dupa primirea sesizarii, politistii braileni au desfasurat cercetari in teren si au stabilit ca, in noaptea amintita, galateanul ar fi patruns, prin efractie, intr-un magazin alimentar, situat pe Calea Galati, din Braila, si ar fi sustras bunurile care au fost gasite asupra lui.

Fata de cel in cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, fiind retinut pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Braila.

Marti, 22 iulie acesta va fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-