Published On: joi, Iul 24th, 2014

Un brailean candideaza la PRESEDINTIA ROMANIEI! A fost consilier judetean

Share This
Tags

Eugen MoiseEugen Moise, fost consilier judetean PC in perioada 2008-2012 si candidat independent la Primaria Municipiului Braila in 2012, candideaza la presedintia Romaniei.

"Astazi, viitorul nostru este VOTUL! Votati revolutionar, un OM pentru OAMENI, Un Presedinte Tehnocrat. Doresc sa fiu, un prim cetatean, cu onoare, al tarii noastre si, cel dintai promotor, al dorintelor, al idealurilor, al viselor dumneavoastra!", anunta Moise pe site-ul personal.

Braileanul are nevoie de 200.000 de semnaturi de sustinere din partea cetatenilor romani pentru depunerea si validarea candidaturii la functia de presedinte al Romaniei.

"Haideti sa fim impreuna, nu un partid, nu o formatiune politica, nu o grupare cu intentii de parvenire si stapanire ci o forta populara independenta de manipulari externe, fiecare sa gandeasca in stilul sau si sa propuna solutii benefice pentru redobandirea libertatii si integritatii noastre. Sansa noastra este in alegerea unei persoane calificata in: coerenta in actul politic, explicarea si argumentarea actiunilor promovate in interesul cetatenilor ale caror principii le apara dovedind logica, transparenta si ordine sociala precum si, un bun simt si responsabilitate decizionala, recomandandu-se astfel un bun profesionist, un tehnocrat care, alaturi de un program de dezvoltare social-economic, intocmit la obiect, pe puncte si criterii distincte, pe intelesul tuturor cetatenilor, ne poate promova existenta intr-o noua forma de viata aceea a dreptatii si umanitatii, aceea de transparenta, sinceritate si incredere", sustine fostul consilier judetean.

Eugen Moise, de 57 de ani, este asatorit si are 3 copii, fiind absolvent al Facultatii de Cai Ferate, Drumuri si Poduri si Geodezie din cadrul Institutului de Constructii Bucuresti. Dupa ce a finalizat studiile superioare, in timpul regimului comunist, Moise a fost stagiar la Barajul hidrotehnic Raul Mare Retezat, proiectant la Intreprinderea Judeteana de Executie si Exploatare a Lucrarilor de Imbunatatiri Funciare Braila si sef birou tehnic la Sectia de Gospodarie a Municipiului Braila.

Dupa Revolutie, fostul consilier judetean si-a intemeiat o afacere in domeniul transporturilor si distributiei, iar dupa anul 2000 a fost director al sucursalelor a mai multor firme de asigurari, precum Asirom, Omniasig sau Unita.

In anul 2008, Moise a obtinut un post de consilier judetean, candidand din partea Partidului Conservator, de unde si-a dat demisia in 2012 pentru a candida independent la Primaria Municipiului Braila, unde a obtinut 1.054 de voturi (1,12%).

Comentarii

comentariu

About the Author