Published On: vin, Iul 25th, 2014

Un brailean a murit in valurile marii, la Neptun, sub ochii sotiei si fetitei, dupa ce a salvat un alt barbat de la inec

Share This
Tags

Inec neptunTragedie la Neptun. Un brailean, in varsta de 45 de ani, aflat in prima zi de concediu la malul marii, a murit inecat, sub ochii sotiei si fetitei, dupa ce vrut sa salveze din valuri alte doua persoane.

VEZI AICI cum s-a intamplat tragedia in care Mardale Cornel Leonard a murit!

Joi, in jurul orei 14.00, barbatul a vazut cum, in larg, un turist incerca sa salveze de la inec o femeie, si fara sa stea pe ganduri s-a aruncat in marea agitata, sarindu-le in ajutor, desi steagul rosu era arborat pe plaja. Dupa ce ceilalti doi turisti au reusit sa ajunga la mal, braileanul a fost tras in larg de curenti, sotia si fiica acestuia privind siderate cum acesta se lupta cu valurile marii.

"Barbatul a fost resuscitat timp de 50 de minute, insa fara a raspunde la manevrele de resuscitare. A fost gasit cianotic, pielea devenise albastru-vinetie in urma oxigenarii insuficiente a sangelui", a declarat pentru Infobraila, Rodica Florea, asistent-sef Serviciul de Ambulanta Judetean Constanta.

Salvamarii au reusit sa recupereze trupul "eroului de la Neptun" cu ajutorul unui sky-jet, aducandu-l pe plaja, unde medicii au incercat, in zadar, sa il resusciteze timp de 50 de minute.

Trupul neinsufletit a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei. Cercetarile sunt continuate de politistii din Neptun, urmand sa fie stabilite imprejurarile exacte in care tragedia a avut loc. 

 

Comentarii

comentariu

About the Author