Published On: mie, Iul 23rd, 2014

TMF Independent a ajuns la cea de-a V-a editie. Spectacolul Fisura, miercuri in Gradina Publica

Share This
Tags

afis-fisuraVara aduce cu sine finalul stagiunilor in majoritatea teatrelor profesioniste, dar Teatrul Maria Filotti continua seria spectacolelor incluse in cadrul proiectului TMF INDEPENDENT si la cea de- a V-a editie,  va prezentam spectacolul FISURA .

Spectacolul ”Fisura”, realizat in parteneriat cu Godot Cafe Teatru din Bucuresti, recent premiat in cadrul Festivalului Comediei Romanesti, se va juca miercuri 30 iulie, orele 20.30 la restaurantul Privighetoarea din Gradina Publica.

Din distributia spectacolului fac parte actorii: Corina Moise (angajata recent la  Teatrul Maria Filotti ),   Florentina Nastase, Ioana Chiriac , Johnny Badelita . Scenografia este realizata de Ioana Olahut, iar muzica poarta semnatura artistului Indie Folker.

Fisura - Olahut 01

„Pentru Michi si Ani, camara este centrul universului, dar cand fisura ameninta sa distruga echilibrulvietii lor, cei doi trebuie sa ia toate masurile pentru a o opri. Cine este dusmanul nevazut care provoaca paguba? Sa fie tramvaiul? Sa fie traficul nemilos de pe strada adiacenta? Sa fie trenurile?Oricare ar fi talia inamicului, batranii sunt gata sa se ia la tranta cu el! Intre timp Marina, asistenta la sectia textila, vine sa i se ghiceasca in cafea – ea se afla in cautarea norocului, care apare in persoana lui Gogu, agent de politie.”

Spectacolul Fisura a fost distins cu premiul ”Noi la sala Noua” in cadrul Festivalului Comediei Romanesti – FestCo, editia 2014 si a avut  premiera la 12 aprilie 2014.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-