Published On: mie, Iul 30th, 2014

Terzea, fara functie in PDL, se vrea negociator-sef. Catre Botea (PMP): In mine veti gasi sustinatorul de care aveti nevoie!

Share This
Tags

terzeaFostul lider al Fortei Civice Braila, Marius Terzea, il vrea pe Viorel Botea, presedintele filialei PMP in noul PNL. Desi la nivel local, PNL si PDL inca intampina dificultati in conturarea unei pozitii comune, democrat-liberalii cerandu-le colegilor de alianta sa renunte la guvernarea locala, Terzea ii transmite lui Botea ca este asteptat in noua constructie politica.

PDL-istul Marius Terzea, care nu are inca o functie stabilita de Biroul Permanent Judetean al filialei, si-a arogat functia de "negociator-sef" si l-a anuntat public pe Botea ca va gasi in persoana sa sustinatorul de care "popularul" are nevoie pentru a face acest pas.

In data de 21 iulie, in sedinta Colegiului Director PDL, a fost aprobata fuziunea prin absorbtie a Partidului Forta Civica, condus de fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, inregistrandu-se doar un vot impotriva. Fuziunea a fost validata sambata, 26 iulie, in Conventia Nationala a PDL.

Presedintele filialei judetene a FC, Marius Terzea, a fost membru PDL, candidand in 2012, la alegerile locale, pentru un fotoliu de consilier local, sustinut de PDL, pe lista Aliantei pentru Viitorul Brailei, insa nu a ajuns in mini-parlamentul local.

Comentarii

comentariu

About the Author