Published On: mie, Iul 9th, 2014

Subofiter de Penitenciar, in coma dupa ce a plonjat cu masina de pe un pod. Ionel Musat a accidentat o gravida acum 6 ani, urcandu-se beat la volan

pod latinuIonel Musat, in varsta de 50 de ani, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Braila in coma, dupa ce, aflat la volanul masinii personale, marca Cielo, a plonjat de pe un pod, la iesire din localitatea Latinu. Subofiterul, care se intorcea de la Focsani, a pierdut controlul volanului atunci cand a acrosat o masina care circula din sens opus, izbindu-se de capul de pod, iar apoi plonjand de la 10 metri inaltime pe un camp.

Braileanul a fost aruncat din masina, atunci cand autoturismul a sarit de pe pod, ajungand pe malul raului Buzau. Martorii, localnici din Latinu, au declarat ca barbatul se afla sub masina care a cazut in pozitie normala, acestia reusind sa il scoata pe ranit abia dupa ce au rasturnat autoturismul.

accident latinuStarea subofiterului este foarte grava, barbatul ajungand in stare comatoasa la Unitatea de Primiri Urgenta a Spitalului Judetean, cu un traumatism cranio-facial acut. De asemenea, Ionel Musat are arsuri pe torace si multiple plagi taiate la genunchiul drept, conform declaratiilor medicului de garda, Bogdan Botareanu.

"In acest moment pacientul este sedat, insa nu ma pot pronunta asupra evolutiei starii sale de sanatate. A fost supus unor investigatii de specialitate si inca asteptam rezultatele. In principiu, are constante relativ bune", a mai adaugat Botareanu pentru Infobraila.

In autoturismul lovit de Musat se aflau doi barbati, tata si fiu, originari din judetul Bacau.

La sfarsitul lunii martie 2008, angajatul Penitenciarului Braila a accidentat o gravida, dupa ce, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a intrat pe contrasens si a izbit masina condusa de aceasta.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii

comentariu

About the Author

-