Published On: mie, Iul 23rd, 2014

Studentii romani din diaspora vin in ajutorul brailenilor din localitatea Insuratei

Share This
Tags

studentiIn perioada 11 – 20 august un grup de studenti romani, rezidenti in tarile Europei vor merge in localitatea Insuratei din judetul Braila, pentru a participa la un proiectul umanitar intitlat generic "Iubesc Romania".

Organizat de Federatia Asociatiilor de Romani din Europa proiectul isi doreste pe de-o parte sa ajute cateva dintre familiile sarace din zona, cat si sa sensibilizeze studentii romani din Diaspora la nevoile reale ale romanilor.

Dupa ce au strans peste 1.000 kg de ajutoare, tinerii studentii se vor deplasa in localitatea Insuratei unde pe langa impartirea ajutoarelor vor intra in casele celor mai saraci oameni din localitate. Fetele vor face curat si vor zugravi casele lor, iar baietii le vor repara, vor taia lemnele si vor aranja curtile.

"Imi place sa particip in proiecte umanitare in tari subdezvoltate insa proiectele din Romania sunt cele mai frumoase. Entuziasmul tinerilor care vor participa la acest proiect, cat si zambetele pe fetele acelor batrani sunt motive suficiente ca sa intri cu mare bucurie intr-un astfel de proiect" a declarat Daniel Tecu, presedinte FADERE.

Comentarii

comentariu

About the Author

-