Published On: lun, Iul 28th, 2014

Stancu catre Sirbu (PDL): E dreptul meu sa fac afirmatii, de asta am microfon aici! Fac afirmatii cat vreau!

Share This
Tags

Bunea Stancu 2Discutii aprinse in Consiliul Judetean, intre consilierul judetean democrat-liberal Marian Sirbu si seful CJ, Gheorghe Bunea Stancu.

PDL-istii nu au fost de acord ca institutia sa acorde 500.000 lei pentru reabilitarea Pavilionului B a Comsisariatului Militar, cladire in stare avansata de degradare, situata pe Soseaua Buzaului, motivand modalitatea "pe repede-inainte" de introducere a proiectului pe ordinea de zi.

Dupa ce democrat-liberalii au anuntat, prin vocea lui Sirbu, ca nu voteaza introducerea pe ordinea de zi a Proiectului de hotarare privind rectificarea bugetului propriu al Judetului Braila pe anul 2014, Bunea Stancu i-a atras atentia comandantului Comisariatului Militar: "Astia-s baieti buni! Eu v-am spus ca avem consilieri super!".

Marian-SarbuReplica lui Marian Sirbu nu a intarziat, acesta afirmand ca nu voteaza "proiecte aduse fix inainte de sedinte", subliniind ca din punctul sau de vedere proiectul "necesita putin studiu".

"Dar ce credeti ca se intampla daca alocam niste bani pentru a repara o cladire care este a statului, si care este in proprietatea noastra?", l-a intrebat presedintele CJ pe consilierul judetean PDL.

 Sirbu a dat un raspuns retoric: "Dar ce se intampla daca si citim?"

Spiritele s-au incins atunci cand Gheorghe Bunea Stancu, sarcastic, le-a spus democrat-liberalilor ca voteaza "numai in interesul cetatenilor", Marian Sirbu cerandu-i sefului CJ sa nu mai faca afirmatii conform carora PDL-istii nu vor sa voteze.

Vizibil iritat, Stancu i-a atras atentia consilierului judetean ca are dreptul de a face afirmatii, atat timp cat "are microfon": "E dreptul meu sa fac afirmatii, de asta am microfon aici. Fac afirmatii cat vreau!".

Comentarii

comentariu

About the Author