Published On: lun, Iul 7th, 2014

SOCANT! Un tanar stelist, facut bucati de tren in Lacu-Dulce

SincuigasUn brailean a fost spulberat de un tren accelerat care venea de la Ploiesti, duminica seara, in jurul orei 21.00, in dreptul blocurilor ANL din cartierul Lacu-Dulce din Braila. 

Barbatul, in varsta de 36 de ani, este cunoscut ca fiind un om al strazii si din primele informatii se pare ca acesta isi facea veacul in cartierul Lacu-Dulce. Oamenii legii analizeaza atat ipoteza unui accident, existand posibilitatea ca barbatul sa se fi aflat sub influenta bauturilor alcoolice, cat si pe cea a sinuciderii. Victima a murit pe loc, insa corpul a fost tarat si imprastiat pe o raza de peste 20 de metri, bucati din corp fiind gasite de politisti chiar si pe campul de langa calea ferata. Braileanul era imbracat intr-un trening si avea pe mana dreapta un tatuaj cu sigla echipei de fotbal Steaua Bucuresti.

Mecanicul de locomotiva nu a avut posibilitatea deSTELIST_SINUCIDERE a evita tragedia, el fiind si acela care a anuntat autoritatile despre evenimentul petrecut pe calea ferata.

*Ziarul Infobraila este detinatorul recordului absolut de vizitatori unici in presa online din judetul Braila (24 iunie 2014-13.885 vizitatori unici)*Infobraila este cel mai citit ziar brailean la evenimentele importante si cel mai citat ziar brailean in presa centrala*

Comentarii

comentariu

About the Author

-