Published On: mie, Iul 9th, 2014

“Si eu inot”! Vino si sustine si tu viitorii campioni braileni

inot si euIn perioada 10-13 iulie, Braila va fi gazda Campionatului National de inot categoria copii 11-13 ani. Probele se vor desfasura la bazinul de inot de la Liceul cu Program Sportiv Braila, care are o lungime de 50 m si este impartit pe 8 culoare.

Sambata, cu incepere de la orele 16.00 peste 70 de tineri braileni vor sustine campionii braileni la inot. Intalnirea are loc la bazinul de la LPS. Acestia vor face galerile micilor sportivi, avand bannere sai si tricouri cu mesaje de sustinere -"Si eu inot"

De asemenea tinerii au impartit saptamana trecuta flyere pentru a informa brailenii despre concursul care urmeaza sa aiba loc.

Ca urmare a actiunii "Si eu inot" , organizata de Camelia Potec presedintele FNRPM, cu ocazia zilei copilului, un grup de tineri, participanti la acel eveniment si-au unit fortele si au infintat pe 14 iulie grupul "Un zambet pentru tineti". Acesta a fost mediatizat atat in mediul online cat si prin activitati stradale.Initial grupul a luat fiinta pentru a crea noi oportunitati de cunoastere si relaxare tinerilor, oportunitati ce vin in intampinarea nevoilor acestora. Pentru ca scopul grupului este acela de a sprijini actiunile in care sunt implicati tineri, sambata 12.07.2014 ora 16:00 "Un zambet pentru tineri" sta alaturi micutilor inotatori Braileni care participa la Campionatu National de inot care se desfasoara la LPS Braila.

Daruieste un zambet inotatorilor braileni! Impreuna sprijinim performanta, sprijinim inotul!

Comentarii

comentariu

About the Author

-