Published On: lun, Iul 7th, 2014

Si-a lasat sotia de 71 de ani pe plaja, iar cand a iesit din apa nu a mai gasit-o! De la Lacu-Sarat, femeia a plecat la Galati, acasa

Share This
Tags

Seara plina de aventuri si palpitatii pentru un galatean de varsta a treia. Profitand de vremea frumoasa, duminica, acesta impreuna cu sotia sa au venit in statiunea braileana Lacu-Sarat pentru o zi de plaja, insa ceea ce a urmat era de neconceput pentru barbat.

Dupa ce si-a lasat sotia pe plaja, barbatul iesit din apele lacului nu a mai gasit-o pe femeia in varsta de 71 de ani. Dupa ce a cautat-o aproximativ o ora pe plaja, dar si in alte locuri din statiune, galateanul a anuntat Politia, speriat de ceea ce i s-ar fi putut intampla sotiei sale.

Ore in sir, politistii braileni au cautat-o pe disparuta la unitatile spitalicesti din oras, dar si in statiunea Lacu-Sarat. Dupa lungi cautari, oamenii legii au gasit-o pe femeie la domiciliul acesteia, in municipiul Galati.

Barbatul a rasuflat usurat, insa le-a spus politistilor ca ii va cere socoteala sotiei pentru gestul facut.

*Ziarul Infobraila este detinatorul recordului absolut de vizitatori unici in presa online din judetul Braila (24 iunie 2014-13.885 vizitatori unici)*Infobraila este cel mai citit ziar brailean la evenimentele importante si cel mai citat ziar brailean in presa centrala*

Comentarii

comentariu

About the Author

-