Published On: lun, Iul 21st, 2014

Se cauta persoane cu dizabilitati in cadrul proiectului “INCLUSI IN VIITOR” – POSDRU 117/6.2/G/124057

Share This
Tags

DGASPC BRAILADirectia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila in parteneriat cu Asociatia “Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila” Braila recruteaza persoane cu dizabilitati in vederea participarii la activitati de consiliere/orientare profesionala si la cursuri de calificare in cadrul proiectului „INCLUSI IN VIITOR”- POSDRU/117/6.2/G/124057. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 6 – Promovarea incluziunii sociale, Domeniul major de interventie 6.2 – Imbunatatirea accesului si a participarii grupurilor vulnerabile pe piata muncii.

In cadrul proiectului vor fi organizate cursuri de calificare pentru urmatoarele ocupatii:

 - Florar decorator

 - Lucrator finisor in constructii

 - Lucrator in estetica si igiena corpului omenesc

Cursurile sunt gratuite iar la finalul acestora persoanele care obtin diploma de calificare primesc subventii. Cursurile sunt acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscute de Ministerul Educatiei Nationale si de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

Comunicat recrutare persoane cu dizabilitati (1)Acte necesare la inscriere:

 - Carte de identitate (copie)

 - Certificat de nastere (copie)

 - Certificat de casatorie (copie) (daca este cazul – numai pentru doamnele/domnii care si-au schimbat numele in urma casatoriei)

 - Ultimul act de studii (original+copie) (se accepta: diploma 12 clase, diploma 8 clase, foaie matricola, dimploma bacalaureat, adeverinta de studii de la unitatea scolara etc.)

 - Actul din care sa rezulte starea sanatatii beneficiarului si faptul ca acesta este apt sa urmeze cursul de calificare.

* Pentru persoanele care si-au schimbat numele in urma divortului sau a altor motive se solicita documente justificative, in cazul in care numele din actele de inscriere nu coincid.

Pentru informatii suplimentare sau inscriere, va rugam sa va adresati Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila, strada Ghioceilor, nr. 8, Braila, telefon 0239.677839/0339.401218, e-mail: dgaspcbr@braila.rdsnet.ro (persoana de contact Silvia Gheorghe) sau Asociatiei „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila” Braila, Vila Lacramioara, Aleea centrala, statiunea Lacu Sarat, Braila, telefon 0239.652706/0239652707, e-mail cid.braila@yahoo.com (persoana de contact Adriana Marchidanu).

"Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezoltarea Resurselor Umane 2007-2013"

Investeste in oameni!

Comentarii

comentariu

About the Author

-