Published On: mie, Iul 2nd, 2014

Romania la a III-a victorie la CM. Perianu – 5 reusite in meciul cu Slovenia

Gabriela PerianuEchipa nationala de tineret, condusa de Popa Sevistean si Cristi Preda a bifat marti cea de-a treia victorie de la Campionatul Mondial care are loc in Croatia. Romancele au castigat in fata Sloveniei insa meciul nu a fost deloc unul usor. Nationala mica a deschis scorul prin braileanca Gabriela Perianu insa slovelene si-au revenit repede si au dominat practic in prima repriza. In doar trei minute nationala Sloveniei s-a distantat la 5 goluri, 10-5, insa romancele au intrat la pauza cu un mare handicap, de 4 goluri.

In partea secunda romancele au aratat cu totul altfel in teren. Dupa ce au alergat 9 minute dupa egalare, in minutul 39, braileanca Gabriela Perianu readuce Romania in joc, 18-17, iar pana la final tricolorele au dictat ritmul partidei.

In cele din urma fetele lui Popa Sevistean si Cristi Preda s-au impus si in cea de-a treia partida de la Campionatul Mondial, scor final 30-24.

In urmatorul meci, nationala mica a Romaniei va intalni reprezentativa Chinei, partida care se va disputa joi de la orele 17.00.

Daca in primele doua jocuri de la Mondial, Gabriela Perianu nu a reust sa marcheze, fiind folosita mai mult pe partea de aparare, in meciul cu Slovenia, braileanca a fost a doua marcatoare, cu 5 reusite.

Romania: Inculet, Serban (4 interventii), Dedu (o interventie) (portari), Constantinescu 10 goluri, Perianu 5, Tanasie 5, Chiricuta 4, Pricopi 3, Tiron 1, Zamfirescu 1, Cirjan 1,

Slovenia: Tripkovic, Golob (3 interventii), Hrovatic (7 interventii) (portari), Stanko 9 goluri, Ugrin 6, Juric 2, Leski 2, Milakovic 1, Mrmolja 1, Jagurdzija 1, Ljepoja 1, Pisek 1,

*Ziarul Infobraila este detinatorul recordului absolut de vizitatori unici in presa online din judetul Braila (24 iunie 2014-13.885 vizitatori unici)*Infobraila este cel mai citit ziar brailean la evenimentele importante si cel mai citat ziar brailean in presa centrala*

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-