Published On: vin, Iul 4th, 2014

Rasturnare de situatie: Braileanca Ionela Macovei nu s-a sinucis!

Share This
Tags

Ionela Macovei (8)Rasturnare de situatie in cazul sinuciderii brailencei Ionela Macovei, care a murit dupa ce s-ar fi aruncat de la etajul 7 al unui bloc din Bucuresti. Daca pana in acest moment toate indiciile duceau spre o sinucidere, preotul din comuna Bordei Verde, localitatea natala a tinerei, sustine ca Ionela a murit in urma unui "accident".

Preotul Viorel Borceanu a precizat ca braileanca va fi inmormantata crestineste, "pentru ca nu s-a pus problema unui suicid". Parintii tinerei i-au aratat preotului certificatul medico-legal in care este specificat "accident" la cauza mortii.

Ionela Macovei s-a aplecat peste geam, vrand sa ii spuna ceva surorii sale care plecase sa cumpere o sticla de apa de la magazin, moment in care s-a dezechilibrat si a cazut de la etajul 7 al cladirii, sustine preotul, citat de spynews.ro.

Ionela Macovei, in varsta de 25 de ani, absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti, s-a sinucis miercuri dimineata, dupa ora 24.00, in Bucuresti, cazand de la etajul 7 al unul bloc de pe Bulevardul Magheru. Dupa absolvirea Colegiului National "Gh. Munteanu Murgoci" din Braila, tanara, originara din localitatea Bordei Verde, a facut practica, in 2009, in redactia unui ziar local.

Din noiembrie 2013, brailenca era Director regional de vanzari la Posta Romana, iar in trecut a lucrat in domeniul relatiilor publice.

Impactul puternic i-a adus moartea tinerei brailence, eforturile echipajului medical sosit la fata locului fiind in zadar. Ionela Macovei avea bazinul, coastele, ambele picioare, dar si mana dreapta, rupte.

*Ziarul Infobraila este detinatorul recordului absolut de vizitatori unici in presa online din judetul Braila (24 iunie 2014-13.885 vizitatori unici)*Infobraila este cel mai citit ziar brailean la evenimentele importante si cel mai citat ziar brailean in presa centrala*

Comentarii

comentariu

About the Author

-