Published On: mie, Iul 9th, 2014

Pugilistii braileni se pregatesc pentru cucerirea medaliilor la CE si CN

Marian Pita (1)Doi pugilisti de la Clubul Sportiv Municipal, vor reprezenta Braila la doua dintre cele mai importante competitii din ring, Campionatele Europene de tineret care se desfasoara in octombrie in Gemania si Campionatul National de seniori care are loc in luna august, la Piatra Neamt.

Marian Pita se pregateste alaturi de lotul national de seniori, in Germania urmand ca la finalul stagiului de antrenamente sa sustina si doua partide amicale. Pita va participa la Campionatele Nationale de seniori care au loc in august

Pugilistul brailean, Robert Jitaru se afla alaturi de George Pertea in Serbia, acolo unde alaturi de alti trei pugilisti romani se pregatesc pentru Campionatul European de tineret.

robert jitaruCele mai mari performante din 2013 obtinute de Robert Jitaru, au fost titlul de campion national de juniori si medaliat cu argint la Cupa Romaniei pentru juniori desfasurata la Horezu, in Valcea, in luna februarie. Jitaru a fost singurul brailean care a reprezentat Romania la Campionatul European de juniori din Rusia, unde a obtinut un onorabil loc 5, cea mai buna performanta realizata de un roman la aceste campionate.

Marian Pita, a fost cel mai galonat pugilist brailean in 2013, avand trei medalii de aur castigate, la Cupa Romaniei de seniori, la Cupa Romaniei de tineret si la Campionatul National de tineret. Pita a participat si la Campionatele Europene de la Rotterdam, unde insa nu a reusit sa  se califice in primii 8 pugilisti de pe continent.

In Germania ar fi trebuit sa mearga si Marian Visan, insa el a facut o entorsa la picior si se afla in recuperare

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-