Published On: vin, Iul 18th, 2014

Prostituata din Braila, luata pe sus de politisti de pe A2: “N-am apucat sa o bag toata in gura si ati venit!”

Share This
Tags

prostituataCinci prostituate, dintre care doua minore, care isi faceau veacul pe Autostrada Soarelui, la km 66, au fost saltate de politistii alarasi, in noaptea de 16 spre 17 iulie. Unele dintre ele, printre care si o braileanca, originara din orasul Faurei, au fost surprinse de oamenii legii chiar cand prestau servicii sexuale unor soferi de TIR.

Veronica M., de 27 de ani, din Faurei, a sarit ca arsa atunci cand oamenii legii au intrerupt partida de sex oral pe care o presta pentru 40 RON. 

"Ce ma fotografiati atata? Ca va arat acum totul, ma dezbrac de caracter. Nu poti sa mai faci un ban, ce ori dau in cap. Veniti repede. O sa platesc cand o sa am bani, asa ca degeaba ma amendati. Doamne! N-am apucat sa o bag toata in gura si ati venit. Pe alea de la Drajna nu le mai vedeti, ca sunt cate 30", a strigat braileanca, atunci cand a fost invitata sa urce in duba Politiei.

Asupra prostituatelor au fost gasite diverse sume de bani, provenite din practicarea celei mai vechi meserii din lume, si anume 255 RON si 10 euro, sume confiscate de politisti.

La actiunea de prevenire a prostitutiei pe Autostrada Soarelui au participat politisti din cadrul Politiei Orasului Lehliu Gara, posturilor de politie Nicolae Balcescu si Dor Marunt, sprijiniti de lucratori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-