Published On: vin, Iul 11th, 2014

Primar PDL, incompatibil. Edilul si Nazare nu raspund la telefon! Baieti, si voi faceti ca Stancu?!

Share This
Tags

Stancu Nitescu NazareAgentia Nationala de Integritate a constatat existenta starii de incompatibilitate in cazul primarului comunei brailene Marasu, democrat-liberalul Nicolae Nitescu, ca urmare a exercitarii simultane de functii si calitati, incalcand, astfel, mai multe articole ale Legii nr. 161/2003.

Situatia reprezinta o premiera pentru judetul Braila, Nitescu fiind primul si singurul edil declarat incompatibil. 

Jurnalistii Infobraila au incercat sa obtina un punct de vedere referitor la aceasta situatie, atat de la Nicolae Nitescu, cat si de la seful PDL Braila, deputatul Alexandru Nazare, insa ambii nu raspund la telefon. Primarul nu a fost de gasit nici la locul de munca, secretarul Primariei Marasu declarandu-ne ca Nitescu este "plecat pe teren".

ANI spune ca Nitescu se afla in stare de incompatibilitate inca din data de 13 august 2010, intrucat, simultan cu functia de primar, detine si calitatea de reprezentant al Comunei Marasu in Adunarea Generala a Actionarilor S.C. Compania de Utilitati Publice Dunarea Braila S.A.

De asemenea, PDL-istul a intreprins in perioada 2008 – 2012 si alte activitati remunerate pe langa cea de primar, de pe urma carora a incasat venituri de la Institutia Prefectului Judetului Braila, Directia pentru Agricultura Braila si Primaria Faurei. Astfel, edilul a incalcat dispozitiile art. 87, alin. (1), lit. f) si k) din Legea nr.161/2003.

Comentarii

comentariu

About the Author

-