Published On: mar, Iul 8th, 2014

Ponta: Sarbu mi-a cerut sa opresc controalele ANAF. Descinderi la studiourile MEDIA PRO

Share This
Tags

pontaPremierul Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul unei emisiuni la postul de televiziune B1, ca Adrian Sarbu, proprietarul Gandul si Mediafax, a fost in biroul sau de la Palatul Victoria, cerandu-i sa opreasca "controale de la ANAF".

Marti, la primele ore ale diminetii, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au descins la studiourile MediaPro din Buftea, dar si la alte 25 de adrese din capitala si din judetul Ilfov, pentru destructurarea unei grupari acuzate de evaziune fiscala si spalare de bani.

Potrivit anchetatorilor, prejudiciul adus statului s-ar ridica la 1,5 milioane de euro. Sunt vizate 66 de firme care ar fi cumparat servicii fictive de la societati fantoma in scopul deducerii artificiale si ilicite a TVA-ului si impozitului pe profit, potrivit unui comunicat al al Politiei Capitalei.

"Nu a fost domnul Duicu, nici Toba in birou la mine. Singurul care a fost si de care imi amintesc este Adrian Sarbu, care mi-a spus ca are controale de la ANAF si daca pot sa le opresc. I-am spus ca nu pot si de atunci am tot auzit ce rau sunt eu. Eu nu opresc la nimeni controale la ANAF, cred ca trebuie sa-si plateasca taxele”, a precizat Ponta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-