Published On: mar, Iul 15th, 2014

Politistii braileni, cei mai buni la minifotbal – locul I la turneul omagial “G-ral MR. (pm) Grigore Constantinescu” editia a VI-a

politia braila-minifotbal (3)In perioada 10- 13 iulie 2014, in Braila, s-a desfasurat aditia a VI -a a Turneul omagial de minifotbal “G-ral. maior de politie (PM) Grigore Constantinescu”, organizat de Inspectoratul de Politie Judetean (I.P.J.) Braila.

La campionat au participat 19 echipe de la inspectoratele de politie judetene Galati, Buzau, Ilfov, Constanta, Vrancea, Cluj si Braila (doua echipe), Politia Tecuci, inspectoratele de jandarmi judetene (IJJ) Arad, Oradea si Braila, Penitenciarul Braila, Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti- Braila, Baza de Reparatii Nave Braila, Politia Locala Braila, Asociatia Internationala a Politistilor (IPA)- Regiunea 13 Bucuresti (Directia Pasapoarte) si Regiunea 2 Galati (Politia de Frontiera) si echipa Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila.

politia braila-minifotbal (2)

Dupa terminarea turneului, echipa castigatoare a fost cea a Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

LOCUL I- echipa IPJ BRAILA. Pe podium au mai urcat echipele IPJ Galati (locul al II-lea), IJJ Braila (locul al III-lea) si, locul al IV-lea, echipa IPJ Ilfov.

La finalul competitiei, castigatorii au fost felicitati de organizatori si au primit din partea acestora premii care au constat in trofee, cupe si diplome pentru:

politia braila-minifotbal (1)- “Fair-Play” (IPA13- Bucuresti)

-  “Cel mai bun portar” (Constantin Lucian- IPJ Braila)

- “Cel mai bun jucator” (Nita Daniel- IPJ Ilfov)

- “Golgeterul turneului” (Voicu Marius- IPJ Vrancea) si

- “Cel mai frumos gol” (Cristea Iulian- IPJ Constanta).

La festivitatea de premiere, a fost invitata doamna Constantinescu Aurica, sotia regretatului politist, careia, domnul inspector sef al IPJ Braila i-a oferit o placheta memoriala si un buchet cu flori.

G-ral maior de politie (PM) Grigore Constantinescu a fost seful Inspectoratului de Politie Judetean Braila, intre anii 1990-1993.

Comentarii

comentariu

About the Author

-