Published On: mar, Iul 22nd, 2014

Patronul bordelului “Red Velvet”, client de publicitate al Obiectiv, mai sta dupa gratii pana pe 22 august

Share This
Tags

Salon red velvetDobrev Iura, patronul bordelului "Red Velvet", dar si alti patru invinuiti, mai stau inca o luna dupa gratii, dupa ce judecatorii Tribunalului Galati au dispus prelungirea masurii arestarii preventive. 

In urma cu aproximativ trei saptamani, procurorii DIICOT Galati, impreuna cu politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Galati, au destructurat un grup infractional organizat specializat in traficul de persoane, traficul de minori si spalare de bani.

Grupul, coordonat de un anume Dobrev Iura, "patrona", inca din 2011, un salon de masaj erotic, chiar in centrul Brailei, care masca in fapt un adevarat bordel, unde zeci de tinere, printre care si minore, erau exploatate sexual.

Asa-zisul salon, numit "Red Velvet", functiona sub cupola mai multor societati comerciale cu raspundere limitata, avand ca obiect de activitate declarat "activitati de intretinere corporala", detinute atat scriptic cat si faptic de Dobrev Iura si Dobrila Mihaiela, conform unui comunicat DIICOT Galati. Cei doi, alaturi de alti trei complici, se afla si in acest moment in spatele gratiilor, in arest preventiv.

Patronul bordelului unde erau exploatate sexual minore si Ziarul Obiectiv

SuperstarDobrev Iura si Dobrila Mihaiela sunt si proprietarii Centrului de infrumusetare "SuperStar" din Braila, situat pe Calea Calarasilor nr. 53, salon care a fost inchis imediat (!!!) dupa ce procurorii galateni au descins la bordelul 'Red Velvet".

"SuperStar", detinut de doua persoane acuzate de trafic de minori si spalare de bani, este unul dintre clientii importanti de publicitate ai Ziarului Obiectivmult timp salonul facandu-si reclama atat in editia print cat si in cea online a "Obiectiv Vocea Brailei".

Mai mult decat atat, salonul lui Dobrev este si client al serviciilor de publicitate stradala a SC "Double P Media" SRL, editorul Ziarului Obiectiv, care detine 9 panouri luminoase amplasate pe raza municipiului Braila.Superstar2

Intr-un articol intitulat "Cum se face o afacere legala de publicitate stradala", publicat in Ziarul Obiectiv, in data de 18 aprilie 2014, se mentioneaza ca "editorul cotidianului "Obiectiv – Vocea Brailei" detine contracte cu toti clientii de publicitate care au apelat la aceste servicii de publicitate stradala". 

Articol ObiectivPe panourile luminoase detinute de Ziarul Obiectiv apare, si acum, reclama la Centrul de infrumusetare "SuperStar", in partea imediat superioara a logo-ului ziarului, dupa cum se poate vedea chiar in fotografia din articolul mentionat mai sus.

Desi pana in urma cu trei saptamani nu se cunostea public activitatea ilegala desfasurata de Dobrev Iura sub masca unui salon de masaj erotic, barbatul a fost implicat, la sfarsitul anului 2011, intr-un conflict cu fiul unui cunoscut personaj interlop brailean, acesta din urma lovindu-l pe Dobrev. Scandalul a avut loc chiar in cladirea unde isi avea "sediul" bordelul "Red Velvet".

Comentarii

comentariu

About the Author

-