Published On: joi, Iul 10th, 2014

Noi achizitii pentru Politia Locala – 2 scutere pentru patrularea in Parcul Monument

actualitatea-scutere-politia-locala-lugoj-002Politia Locala din Braila are in dotare doua noi scutere. Acestea au fost achizitionate pentru cei care patruleaza in Parcul Monument. Deoarece parcul are o suprafata prea mare, municipalitatea a decis sa achizitioneze pentru Politia Locala doua scutere cu care sa patruleze in parcul Monument.

"Politia locala a fost dotata cu doua scutere. Am avut o discutie cu ei in legatura cu Parcul Monunemt care este destul de mare si au zis ca ar dori sa aiba niste scutere. Nu le aveam prinse ca suma in buget asa ca am luat doua din acestea mai mici. O sa vedem ce se poate face si mergem mai departe, poate vom mai achizitiona si altele", a declarat primarul Aurel Simionescu.

Avand in vedere ca nu a fost alocata o suma exacta pentru aceasta investitie, Municipalitatea nu a achizitionat decat doua scutere, existand posibilitatea ca pe viitor sa aloce o suma mai mare pentru aceste noi achizitii ale Politie Locale. Scuterele vor fi folosite pentru interventii rapide si patrulare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-