Published On: mie, Iul 23rd, 2014

Nazare: Fuzionam, dar cu PNL Braila nu ma intalnesc oficial pana nu se desparte de PSD

Share This
Tags

nazare poza artPresedintele PDL Braila, Alexandru Nazare, a declarat ca desi sambata, 26 iulie, va fi validata alianta electorala PNL-PDL, Alianta Crestin-Liberala, nu se va intalni oficial cu liderul liberalilor braileni, senatorul Catalin Boboc, decat atunci cand PNL va parasi guvernarea locala.

"Ne-am intalnit informal, am baut o cafea, am discutat. Nu avem, la modul cel mai clar, cum sa pretindem ca vrem sa facem politica impotriva PSD, stand cu PSD la masa. Din cauza aceasta nu am avut o discutie formala cu PNL Braila. Nu pot sa incep sa am o discutie formala cu PNL Braila cand PNL sta langa PSD. Cand o sa plece de langa PSD atunci incepem discutiile formale. Pana atunci putem sa bem o cafea", a precizat deputatul PDL.

Nazare a afirmat ca i-a instiintat neoficial pe liberali ca Biroul Permanent al PDL Braila a validat, in unanimitate, decizia de a nu se incepe o discutie oficiala cu PNL decat atunci cand se despart de PSD.

"Ne-am vazut, discutiile nu sunt blocate. Este o chestiune de bun simt fata de toata lumea. Fara niciun echivoc, pozitia PDL este de opozitie. Nu pot sa ma fac ca nu vad ca ei sunt langa PSD. Fac un apel de bun simt la PNL. Nu pot sa va spun ce mi-a spus partenerul meu. Intrebati-l pe presedintele PNL. Ne mai vedem, mai discutam", a mai spus Alexandru Nazare.

Liderul democrat-liberailor braileni a mai adaugat faptul ca Alianta PNL-PDL nu poate castiga alegerile prezidentiale (n.r. facand referire la scorul pe care ar trebui sa il obtina Alianta la Braila) cat timp PNL sta alaturi de PSD la guvernarea locala.

Comentarii

comentariu

About the Author