Published On: mie, Iul 23rd, 2014

Nazare despre Stancu: Sa le arate compasiune persoanelor cu handicap, nu cat de puternic este dumnealui! Stiu si persoanele cu handicap ca el conduce

Share This
Tags

nazare-pdlDeputatul Alexandru Nazare, presedintele PDL Braila, a criticat in termeni duri declaratiile sefului CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, despre alocarile de fonduri pentru persoanele cu handicap.

Stancu a declarat ca "statul roman cheltuie cu o persoana cu handicap mai mult decat cheltuie cu o familie cu copilul normal si care este, eventual, olimpic" si ca "roadele finantarilor excesive se pot vedea "la intersectii", subliniind ca sunt "fel de fel de cai pe care se scurg banii si nu ajung acolo unde trebuie".

Nazare a catalogat declaratiile lui Stancu ca fiind "despotice", afirmand ca presedintele Consiliului Judetean "vine dintr-un feudalism politic".

"Considera domnul presedinte ca banii pentru persoanele cu handicap trebuie redirectionati in alte parti? Eu cred ca persoanele cu handicap trebuie sa primeasca ceea ce conform legii li se cuvine. Orice presedinte CJ responsabil s-ar gandi cum sa faca in asa fel incat sa le faca viata mai usoara. Cum sa ii ajute sa gaseasca un loc de munca pe cei care pot sa munceasca. Declaratii din acestea, despotice, ca "nu meritati", sunt dintr-un feudalism politic, de unde vine domnul Stancu", a precizat deputatul.

Alexandru Nazare a subliniat faptul ca Gheorghe Bunea Stancu "ar trebui sa se concentreze sa le faca viata mai usoara persoanelor cu handicap si nu sa-i ameninte ca poate le da banii in alta parte": "Persoanele cu handicap stiu ca dumnealui conduce, nu e o informatie noua".

Comentarii

comentariu

About the Author