Published On: lun, Iul 7th, 2014

Nationala de tineret s-a calificat in sferturile CM. Perianu, Safta si Preda tot mai aproape de medalii

romania tineretLuni, nationala mica a Romaniei a intalnit reprezentativa Portugaliei. Perianu si compania au iesit din grupa cu o singura infrangere, in fata Rusiei si a dat piept cu Portugalia, in primul meci eliminatoriu. Cu toate ca au inceput meciul greu, cu foarte multe greseli pe aparare dar si cu atacuri ratate, elevele lui Popa Sevistean si Cristi Preda au intrat la pauza cu un avantaj minim, 10-9.

In partea a doua a meciului, tricolorele si-au revenit si au dictat ritmul partidei reusind calificarea in sferturile Campionatului Mondial de Tineret.

Elevele lui Popa Sevistean s-au impus in fata formatiei din Portugalia 25-21, iar in sferturi urmeaza sa intalneasca formatia castigatoare din meciul Coreea de Sud-Serbia, partida care are loc in 9 iulie de la orele 19.30.

Interul brailean Gabriela Perianu a marcat 4 goluri in timp ce pivotul Nicoleta Safta a marcat un singur gol, cea mai buna marcatoarea fiind Andreea Pricopi de la Corona Brasov.

Marcatoare: Procipi 9, Perianu 4, Tiron 3, Constantinescu 2, Carabulea 2, Carjan 2 Tanasie 1, Safta 1, Chiricuta 1.

*Ziarul Infobraila este detinatorul recordului absolut de vizitatori unici in presa online din judetul Braila (24 iunie 2014-13.885 vizitatori unici)*Infobraila este cel mai citit ziar brailean la evenimentele importante si cel mai citat ziar brailean in presa centrala*

Comentarii

comentariu

About the Author

-