Published On: joi, Iul 3rd, 2014

Ministrul Sanatatii, la Spitalul Judetean: Braila este in top la investitii in sanatate. Nu stiu ce era, daca nu se investea

Share This
Tags

Banicioiu BrailaInsotit de presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a efectuat, joi, o vizita la Spitalul Judetean Braila, dar si la Maternitatea din oras. Banicioiu a avut o intalnire cu managerul unitatii spitalicesti, dr. Mihail Iugulescu, dar si cu sefii sectiilor din spital si medicii tineri.

Ministrul a precizat ca, raportat la investitiile autoritatilor locale in domeniul sanatatii, judetul Braila se afla in top la nivel national, considerand ca "era si necesar sa existe investitii", avand in vedere ca sanatatea "a fost vaduvita" multi timp in aceasta zona.

"Braila este in top avand in vedere amploarea investitiilor. Eu cred ca era si necesar sa se intample asa ceva, avand in vedere ca aveti foarte multi ani inainte in care sanatatea a fost vaduvita. Cel putin in zona dumneavoastra nu prea au fost bucurii, infrastructura era intr-o stare deplorabila si este cu atat mai complicat. Cu cat spitalele sunt foarte vechi, cu atat sunt foarte greu de igenizat, foarte greu de asigurat conditiile. Este foarte complicat pentru ca din start constructiile nu au respectat acele rigori pe care le poate respecta o constructie noua", a declarat Banicioiu.

Seful sanatatii a spus ca nu isi poate imagina ce viitor ar fi putut avea sistemul sanitar din judetul Braila, daca autoritatile locale nu investeau in acest domeniu.

*Ziarul Infobraila este detinatorul recordului absolut de vizitatori unici in presa online din judetul Braila (24 iunie 2014-13.885 vizitatori unici)*Infobraila este cel mai citit ziar brailean la evenimentele importante si cel mai citat ziar brailean in presa centrala*

Comentarii

comentariu

About the Author

-