Published On: vin, Iul 11th, 2014

Milionarul Radu Budeanu dezvaluie ca Elena Udrea l-a inselat pe Cocos cu Erbasu jr.

Share This
Tags

udrea 6 „Nu vrem sa mergem pana acolo incat sa spunem ca este o razbunare a fiului pentru moartea tatalui. S-a spus ca omul de afaceri Mihail Erbasu s-a sinucis dupa ce Primaria Capitalei (cu primarul de atunci Traian Basescu la timona) nu i-ar fi platit la timp niste lucrari. Fapt care l-a bagat in niste datorii greu de controlat. Revenim insa la modul in care a fost sedusa Elena, conform relatarii autorului articolului, Radu Budeanu, care este si presedintele publicatiei, dar si martor ocular al intamplarilor. Potrivit spuselor sale, nu ar fi dezvaluit astfel de telenovele daca nu ar fi fost vorba de "cele mai importante Elene din viata presedintelui Traian Basescu"”, scrie 9am.ro

"S-a imbratisat cu mainile incrucisate si a inceput sa se mangaie gafaind surd uitandu-se la ea. Dupa care si-a ridicat incet parul de pe cap in sus incepand de la ceafa". In materialul publicat mai este prezentata si o secventa, desfasurata sub privirile lui Radu Budeanu, in care Alex o pipaia, pe sub masa, intr-un local bucurestean de fite, pe doamna Udrea. "Ii vad pe cei doi. Stiam ca erau impreuna si multe alte povestioare picante. M-am asezat cu ei pana veneau prietenii cu care trebuia sa ma vad. Ea statea in stanga, el in dreapta mea. Ea era intr-o rochie foarte scurta, el in blugi si bluza de trening. Era o masa cu trei scaune. El bea vin rosu – parca Murfatlar Pinot Noir – combinat Coca-Cola. Ea, nu mai tin minte! Dupa cantitatea lipsa din sticla, erau de ceva vreme acolo. Nu mai retin ce am vorbit, dar nu am uitat si nu voi uita niciodata o scena care, de cate ori o vad pe ea la televizor, imi vine in minte. Discutam. Faceam caterinca de nu stiu ce. Il observ pe el cum aluneca usor, dar usor de tot in scaun, si il simt cum face ceva cu picioarele. Imi mut privirea undeva in sus, sa nu stric ce se intampla, dar raman foarte atent. O vad intr-o fractiune de privire cum ea tresare, dintr-o placere, parca i se intampla ceva pe sub masa, sagetandu-l discret cu privirea. Ar fi gafait cred, dar nu putea din cauza mea probabil. El aluneca din ce in ce, dar extrem de mascat si foarte incet. Discutia curgea. Pe ea o vad parca si mai patrunsa de ceea ce se intampla. Realizez ce se intampla. Si mai realizez ca ii excita cumva prezenta mea. Aud voci din stanga. Imi venisera prietenii. Ma ridic si ii las", a povestit Radu Budeanu.

Radu Budeanu este milionar in euro, cu o avere estimata la 20-30 milionae de euro din afaceri cu presa si curatenie stradala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-