Published On: Soare, Iul 20th, 2014

Mesajul primarului Aurel Simionescu cu ocazia Sfantul Proroc Ilie

Share This
Tags

sf-ilieSfantul Proroc Ilie Tesviteanul este sarbatorit pe data de 20 iulie de catre toti crestinii ortodocsi.

Sfantul Ilie fiind cunoscut ca cel ce a adus prin rugaciunea sa seceta asupra poporului din Israel si apoi ploaia care a salvat poporul de la moarte, a ajuns sa fie cinstit si ca cel ce aduce ploi. In Liturghier, la slujba care se oficiaza la vreme de seceta, intalnim o cerere in care este redata mijlocirea Sfantului Ilie pentru ploi: "Pentru ca rugaciunile noastre sa fie bineprimite si precum pe Ilie, oarecand, asa sa ne auda si pe noi si sa ne miluiasca, cu ploaie si cu buna intocmire a vazduhului, Domnului sa ne rugam“.

Cu aceasta ocazie, primarul municipiului Braila, Aurel Simionescu a tinut sa le transmita un mesaj tuturor brailenilor care isi serbeaza astazi ziua onomastica:

"Cu ocazia sarbatoririi Sfantul Proroc Ilie Tesviteanul le urez tuturor romanilor si in special brailenilor multa sanatate, armonie si putere de munca! Fie ca aceasta sarbatoare sa va umple sufletele de lumina si de dragostea celor din jurul dumneavoastra! Un sincer si calduros La Multi Ani, Dumnezeu sa va binecuvanteze!"

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-