Published On: mie, Iul 23rd, 2014

Macelul de la Rebel: Doar unul dintre luptatorii raniti, Dragos Bounegru, cere despagubiri

Share This
Tags

club rebelSandel Gabriel Ciupitu, in varsta de 28 de ani, cel care i-a injunghiat pe cei doi fosti campioni la lupte libere, Claudiu Udrea si Dragos Bounegru, este cercetat in stare de arest preventiv pentru tentativa de omor calificat, port fara drept de obiecte periculoase, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice, conform informatiilor furnizate de procurorul Fanel Mihalcea, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Braila.

Dragos Bounegru, dar si administratorii clubului "Rebel", unde a avut loc scena sangeroasa, s-au constituit parte civila in proces, cerand despagubiri materiale si morale de 10.000 de euro fiecare.

Dragos BounegruIn noaptea de Inviere, Ciupitu, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a iscat un scandal monstru in clubul din centrul Brailei, care a degenerat intr-un adevarat macel. In jurul orei 06.00, pe ringul de dans, barbatul a intrat in conflict cu Claudiu Udrea, de 19 ani, atunci elev in clasa a XII-a la Liceul cu Program Sportiv, apostrofandu-l, moment in care Udrea l-a imbrancit pe Ciupitu. 

Dupa doar cateva minute, pe holul clubului, Sandel Gabriel Ciupitu a dat nas in nas cu Udrea (foto stanga), dar si cu doi prieteni ai acestuia, Dragos Bounegru (foto dreapta)  si Valeriu Caramfil. Barbatul a vazut negru in fata ochilor si l-a impins pe Claudiu Udrea, care la randul lui i-a dat un pumn agresorului.

Claudiu UdreaCiupitu a continuat scandalul, scotand un cutit si aplicandu-i tanarului de 19 ani patru lovituri de cutit, trei in hemitoracele stang si una in cotul stang. Macelul de abia incepuse. Cutitarul i-a injunghiat si pe prietenii lui Udrea, lovindu-l de doua ori pe Valeriu Caramfil, ranindu-l spuperficial, dar punandu-i viata in pericol lui Bounegru.

Dragos Bounegru, de 21 de ani, fost sportiv de performanta, a primit trei lovituri de cutit, doua in torace si una in umar, provocandu-i hemoragie severa. 

Cei trei raniti au fost preluati de ambulante si transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, in timp ce agresorul a fugit de la locul faptei, stand ascuns aproape o saptamana intr-un apartament din zona Plantelor, unde a fost gasit de oamenii legii.

Claudiu Udrea si Dragos Bounegru au fost la un pas de moarte, ranile cauzate de Ciupitu punandu-le viata in pericol. Udrea a avut nevoie de 16 zile de ingrijiri medicale, in timp ce Bounegru a trebuit sa stea 25 de zile sub supravegherea medicilor. Valeriu Caramfil, ranit superficial, a stat pe patul de spital doar doua zile, refuzand sa depuna plangere impotriva agresorului.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-