Published On: mie, Iul 23rd, 2014

Liderul FC Braila, Marius Terzea, se intoarce la prima dragoste: PDL. Nazare: FC are niste membrii!

Share This
Tags

terzeaLuni, in sedinta Colegiului Director PDL, s-a aprobat fuziunea prin absorbtie a Partidului Forta Civica, condus de fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, inregistrandu-se doar un vot impotriva. Fuziunea va fi validata sambata, 26 iulie, in Conventia Nationala a PDL.

La nivel local, lucrurile par deja lamurite. Presedintele PDL Braila, Alexandru Nazare, s-a intalnit cu Marius Terzea, liderul FC, fost membru PDL, in urma carora s-a decis ca Forta Civica va obtine "niste functii" in cadrul Biroului Permanent PDL Braila.

"Am discutat, n-am ajuns in detalii de cati membri. FC are niste membrii, a reusit sa atraga oameni care nu s-au implicat pana acum in politica. Sunt oameni la care noi tinem foarte mult. Tin la toti cei care au intrat in FC. Nu ii stiu pe nume pe fiecare, ca principiu. FC va avea niste functii. Ne uitam ce oameni sunt, unde sunt, ii introducem in structurile noastre. Nu vreau sa ii pierd", a declarat Nazare.

Presedintele filialei judetene a FC, Marius Terzea, a fost membru PDL, candidand in 2012, la alegerile locale, pentru un fotoliu de consilier local, sustinut de PDL, pe lista Aliantei pentru Viitorul Brailei, insa nu a ajuns in mini-parlamentul local.

Comentarii

comentariu

About the Author