Published On: sâm, Iul 5th, 2014

Liberalii, primul atac la PSD Braila: Domnule Dragomir, buna dimineata si colaborare fructuoasa cu PP-DD!

Share This
Tags

ancutaDupa declaratiile dure ale deputatului PSD Marian Dragomir cu privire la viitoarea fuziune PNL-PDL, liberalii braileni au iesit la atac, prin vocea consilierului judetean Cristian Ancuta. De altfel, replica lui Ancuta este prima pozitie publica a PNL, de la ruperea USL, prin care un lider al PSD Braila este criticat.

Pana acum, Catalin Boboc sau Vasile Varga au ales sa se exprime in termeni belicosi doar la adresa PSD ca partid de guvernamant si la liderul acestuia, Victor Ponta. Mai mult decat atat, PNL nu a rupt alianta cu PSD de la nivelul administratiei locale.

Ironic, consilierul judetean considera ca deputatul Marian Dragomir "si-a manifestat neincrederea legata de fuziunea dintre PNL si PDL" pentru ca ar fi "marcat" de faptul ca premierul Victor Ponta "si-a tradat intr-un mod josnic candidatul PSD la prezidentiale, in 2009". Ancuta face referire la faptul ca Ponta a declarat ca in primul tur al alegerilor prezidentiale a votat cu Crin Antonescu si nu cu Mircea Geoana, al carui sef de campanie era.

"Am vazut in trecut cat rau a adus Romaniei ascensiunea unui singur partid. Mentalitatea partidului-stat trebuie sa fie eliminata odata pentru totdeauna, tocmai de aceea il asigur pe domnul deputat ca PNL si PDL vor realiza o constructie solida ce va reprezenta o contrapondere a PSD-ului. Ne dorim ca 2014 sa fie anul in care romanii isi dovedesc forta, vor da un presedinte care sa provina din dreapta politica", a precizat liberalul.

Cristian Ancuta a tinut sa ii transmita deputatului Marian Dragomir, care afirma ca "politica e similara prostitutiei, dar la PNL-PDL se depaseste orice limita", ca mai bine se intreaba cum va sta PSD Braila la masa cu cei care le-au fost "aprigi adversari si contestatari in campania electorala pentru parlamentarele din 2012", facand referire la PP-DD.

"Nu cred ca este necesar sa va reamintesc schimbul de "amabilitati" pe care il aveati cu contracandidata dumneavoastra, doamna deputat Nistor (n.r. Marioara Nistor, ales deputat PP-DD in 2012, in prezent lider UNPR Braila", a concluzionat Ancuta.

Deputatul PSD Marian Dragomir a criticat, vineri, in termeni duri alianta PNL-PDL, dar si fuziunea care se anunta intre cele doua partide, apreciind ca "este ca si cand PSD ar trebui sa fuzioneze cu unul dintre satelitii lui Basescu". Social-democratul a mai afirmat ca alianta PNL-PDL "pica in ridicol", si desi se spune despre politica "ca este similara celei mai vechi meserii din lume", in aceasta situatie "se depaseste orice limita".

Comentarii

comentariu

About the Author