Published On: joi, Iul 17th, 2014

La 22 de ani, braileanul Marius Dumitrascu, designer auto peste ocean: Proiecte BMW, Ferrari sau Lamborghini

Share This
Tags

Dumitrascu_Marius_MadalinUn maestru al designului automobilistic, Marius Dumitrascu este in prezent designer-sef la compania "Duke Dynamics" din Canada, dupa ce a lucrat pentru Dartz Motors din Lituania. Compania lituaniana l-a contactat prin intermediul unei retele de socializare, dupa ce acesta a postat numeroase desene auto. 

Tanarul de doar 22 de ani, absolvent al Colegiului National "Nicolae Balcescu", nascut la Macin si crescut la Braila, a descoperit pasiunea pentru desen la varsta de doar 4-5 ani, iar in timp, pasiunea pentru masini l-a facut sa fie un as al designului si tuningului.

In prezent, Marius deseneaza "monstrii pe patru rorti" pentru canadieni, incepandu-si cariera peste ocean cu realizarea kit-ului pentru BMW Seria 4, care a fost expus in luna mai 2014 la Bimmerfest, in California.

1porscheDe asemenea, un alt proiect important al lui Marius Dumitrascu pentru Duke Dynamics e kit-ul pentru Ferrari 458 Italia Velocita, care face mult mai agresiv bolidul italian, dandu-i un look mult mai sportiv. Ferrari 458 Italia Velocita "a primit" spoilere fata si spate noi, un set de praguri laterale, un eleron tip "buzau" si o capota mult mai agresiva.

2porscheCel mai nou proiect al braileanului este insa un pachet de tuning pentru "focosul" Lamborghini Huracan, lansat in premiera mondiala acum aproximativ 6 luni, denumit "Arrow".

Pachetul lui Dumitrascu ii ofera urmasului lui Lamborghini Gallardo un look mult mai sportiv.Kit-ul prezinta o bara fata complet schimbata, cu un splitter din fibra de carbon si un set de prize de aer laterale imbunatatite. Pragurile laterale sunt si ele complet redesenate si au primit o serie de accesorii din fibra de carbon. Partea posterioara este dominata de o capota motor din fibra de carbon si sticla, dar si de un spoiler masiv. Tot in partea posterioara vedem un eleron supradimensionat si un difuzor de aer mult mai agresiv.

Comentarii

comentariu

About the Author

-