Published On: joi, Iul 3rd, 2014

Iubitul Ionelei Macovei a aflat despre moartea brailencei miercuri dimineata, din presa!

Share This
Tags

Ionela macoveiDeclaratiile surorii iubitului Ionelei Macovei, Nicolas-un pictor de origine franceza, stabilit in Bucuresti, par sa faca lumina in cazul sinuciderii brailencei.

Iubitul ar fi aflat despre gestul Ionelei abia la cateva ore dupa ce aceasta a decis sa isi puna capat zilelor, aruncandu-se de la etajul 7 al unui bloc din capitala. Sora lui Nicolas a citit miercuri dimineata presa, iar atunci cand a vazut ca tanara s-a sinucis si-a anuntat fratele. 

Sora barbatului spune ca cei doi erau impreuna de jumatate de an si ca "nu se pune problema de o despartire cu jumatate de ora inainte de sinucidere". Conform spynews.ro, iubitul brailencei este in stare de soc. Mai mult decat atat, se pare ca pictorul nu se simte vinovat de moartea brailencei.

O vecina a Ionelei Macovei a precizat pentru Ziarul Libertatea ca inainte sa se arunce de la balcon, tanara ar fi urlat, iar apoi s-a auzit o bubuitura puternica. Cel mai probabil, depresia si durerea cauzata de despartirea de iubit ar fi impins-o pe femeie sa recurga la sinucidere.

Ionela Macovei (2)Braileanca Ionela Macovei, in varsta de 25 de ani, absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti, s-a sinucis miercuri dimineata, dupa ora 24.00, in Bucuresti, aruncandu-se de la etajul 7 al unul bloc de pe Bulevardul Magheru. Dupa absolvirea Colegiului National "Gh. Munteanu Murgoci" din Braila, tanara, originara din localitatea Bordei Verde, a facut practica, in 2009, in redactia unui ziar local.

Din noiembrie 2013, brailenca era Director regional de vanzari la Posta Romana, iar in trecut a lucrat in domeniul relatiilor publice.

Dupa o cearta aprinsa cu iubitul ei, Ionela a decis sa isi puna capat zilelor, nesuportand despartirea de cel pe care il iubea de mai bine de jumatate de an. Tanara care locuia, in chirie, intr-un apartament de pe Bulevardul Magheru, a trimis-o pe sora ei, care se afla in vizita, pana la magazin pentru a-i cumpara "ceva de baut".

In momentul in care a ramas singura in locuinta, Ionela Macovei s-a aruncat de la etajul 7, izbindu-se de ciment, chiar sub privirile surorii sale, care de abia iesise din cladire.

Impactul puternic i-a adus moartea tinerei brailence, eforturile echipajului medical sosit la fata locului fiind in zadar. Ionela Macovei avea bazinul, coastele, ambele picioare, dar si mana dreapta, rupte.

*Ziarul Infobraila este detinatorul recordului absolut de vizitatori unici in presa online din judetul Braila (24 iunie 2014-13.885 vizitatori unici)*Infobraila este cel mai citit ziar brailean la evenimentele importante si cel mai citat ziar brailean in presa centrala*

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-