Published On: mie, Iul 2nd, 2014

Ionela Macovei, fost jurnalist in presa locala, s-a sinucis din dragoste in Bucuresti

Share This
Tags

Ionela Macovei (8)Ionela Macovei (6)Braileanca Ionela Macovei, in varsta de 25 de ani, absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti, s-a sinucis miercuri dimineata, dupa ora 24.00, in Bucuresti, aruncandu-se de la etajul 7 al unul bloc de pe Bulevardul Magheru. Dupa absolvirea Colegiului National "Gh. Munteanu Murgoci" din Braila, tanara, originara din localitatea Bordei Verde, a facut practica, in 2009, in redactia unui ziar local.

Din noiembrie 2013, brailenca era Director regional de vanzari la Posta Romana, iar in trecut a lucrat in domeniul relatiilor publice.

Dupa o cearta aprinsa cu iubitul ei, Ionela a decis sa isi puna capat zilelor, nesuportand despartirea de cel pe care il iubea de mai bine de jumatate de an. Tanara care locuia, in chirie, intr-un apartament de pe Bulevardul Magheru, a trimis-o pe sora ei, care se afla in vizita, pana la magazin pentru a-i cumpara "ceva de baut".

In momentul in care a ramas singura in locuinta, Ionela Macovei s-a aruncat de la etajul 7, izbindu-se de ciment, chiar sub privirile surorii sale, care de abia iesise din cladire.

Impactul puternic i-a adus moartea tinerei brailence, eforturile echipajului medical sosit la fata locului fiind in zadar. Ionela Macovei avea bazinul, coastele, ambele picioare, dar si mana dreapta, rupte.

Vom reveni cu amanunte!

*Ziarul Infobraila este detinatorul recordului absolut de vizitatori unici in presa online din judetul Braila (24 iunie 2014-13.885 vizitatori unici)*Infobraila este cel mai citit ziar brailean la evenimentele importante si cel mai citat ziar brailean in presa centrala*

Comentarii

comentariu

About the Author

-