Published On: Soare, Iul 20th, 2014

In asteaptarea ofertelor, Banel Nicolita se relaxeaza la un tenis cu piciorul

Share This
Tags

Banel nicolita

Braileanul Banel Nicolita si-a incheiat in aceasta vara intelegerea cu Saint Etienne si are oferte de la mai multe echipe. Dupa ce sezonul trecut Banel a fost imprumutat la Nantes acesta nu a dorit prelungirea contractului cu formatia din Franta si isi cauta un nou angajament.

Fostul stelist este dorit in Rusia, Turcia si Italia, printre echipele interesate de serviciile sale fiind Rubin Kazan, Kuban Krasnodar, Kasimpasa si Chievo.

Pana primeste o oferta buna, Banel Nicolita se relaxeaza in Alexandria. Acesta a jucat fotbal cu piciorul cu cativa prieteni printre care si Vali Badea.

De doua zile, fotbalistul originar din Faurei este in Alexandria, unde l-a vizitat pe Vali Badea, acestia fiind prieteni foarte buni. Mare parte din timp l-au petrecut jucand tenis cu piciorul, sport frecventat pentru relaxare de fotbalisti.

Banel Nicolita se afla pe lista de transferuri a mai multor formatii precum Caen sau Evian TG, echipe de la care a primit oferte mult mai bune decat la Nantes.

"Caen si Evian ma doresc, mi-au facut oferte, insa nu am ajuns la salariul minim pe care il doresc. Pe mai putin de 500 de mii de euro pe an nu semnez. Sunt jucator liber si cred ca pot sa am si eu pretentii. Nu semnez cu ochii inchisi. Urmatorii trei ani sunt importanti, este varsta cea mai buna pentru un fotbalist", a spus Banel Nicolita, potrivit ziarului Ring.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-