Published On: vin, Iul 25th, 2014

GBS arunca BOMBA: A ajuns si Nazare mare scula! O sa fac public intr-o zi modul cum a ajuns el deputat

Share This
Tags

stancuPresedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, l-a atacat extrem de dur pe deputatul PDL Alexandru Nazare, sugerandu-i "sa se duca in Vrancea si sa faca acolo afirmatii", facand referire la orasul natal al democrat-liberalului, Focsani.

Liderul PSD Braila a declarat ca "intr-o zi" o sa faca public modul in care Alexandru Nazare a ajuns deputat, adaugand ca nu e corect ca "din astia care se tarasc pentru a ajunge la o functie" sa aiba acum "idei care sunt deplasate".

"A ajuns si Nazare asta mare scula. Sa se duca acolo in Vrancea lor si sa faca acolo afirmatii. Vrea sa ii aduc aminte cum a ajuns deputat? Eu pot sa fac public si o sa o fac intr-o zi. Din astia care se tarasc spre a ajunge la o functie si acum sa aiba idei, si din astea care sunt deplasate, nu mi se pare o chestie corecta", a precizat Gheorghe Bunea Stancu.

Seful Consiliului Judetean nu s-a aratat interesat de alianta PNL-PDL, afirmand ca daca :voteaza in interesul Brailei, nu are nimeni nimic cu ei", insa daca "vor vota invers, se va schimba foaia".

Comentarii

comentariu

About the Author