Published On: mie, Iul 30th, 2014

FOTO Sediu UNPR Braila – salon de masaj. “Mi-au zis sa-mi dau jos sutienul. A fost de vis!”

Share This
Tags

SEDIU UNPR2SEDIU UNPR"Maini de aur" UNPR-iste pentru brailenii doborati de arsita, dar si pentru cei carora varsta inaintata nu le-a adus doar pensia, ci si dureri de spate.

Filiala judeteana a partidului vicepremierului Oprea a lansat Campania "Saptamana mainilor de aur", organizand in sediul formatiunii politice din zona Plantelor un adevarat salon de masaj.

Zecilor de persoane care au trecut pragul sediului UNPR li s-a masurat tensiunea arteriala si glicemia, au aflat daca au luat cateva kilograme in plus, ba chiar au primit si vitamine pentru intarirea sistemului imunitar.

Cei care nu s-au multumit doar cu acest tratament, primit gratuit, au stat la coada pentru o sedinta de mesaj terapeutic, cu ulei de corp, lasandu-se pe mainile specialistilor.

SEDIUUNPR6SEDIU UNPR6"Este bine, ca noi nu avem bani de asa ceva. De unde din 4 milioane sa iei si buline, sa si mananci, sa te mai duci si la masaj. Mi-au zis sa ma asez pe burta, mi-am dat sutienul jos si a fost ceva de vis. E bine ca se mai gandeste cineva si la cei mai in varsta", a declarat pentru Infobraila, Marcela Bucur, una dintre brailencele care au beneficiat de "tratamentul UNPR".

Din mijlocul actiunii UNPR nu a lipsit liderul filialei, deputatul Marioara Nistor, care a intretinut atmosfera, discutand cu brailenii care asteptau sa se urce pe masa de masaj.

Actiunea "progresistilor" se incheie pe data de 2 august.

Comentarii

comentariu

About the Author