Published On: mar, Iul 22nd, 2014

Extrema Dunarii Braila, Andreea Barbos, imprumutata la CSU Neptun Constanta

Share This
Tags

Andreea BarbosExtrema dreapta a Dunarii Braila, Andreea Barbos va evolua in sezonul viitor sub comanda lui Ion Craciun. Venita in urma cu trei sezoane la Dunarea Braila, Barbos nu a a fost jucata foarte mult avand concurenta mare pe post.

In sezonul urmator Andreea Barbos va juca la CSU Neptun Constanta acolo unde are sansa de a evolua joc de joc. Barbos a fost la un pas de a ajunge si la nou promovata Muresul Tg. Mures insa conducerea clubului a decis sa o imprumute pe aceasta la echipa condusa de Craciun. In urma cu un an de zile, o alta jucatoare a Dunarii a evoluat la echipa de pe malul marii si anume Ana-Maria Dragut. Daca la Braila nu a fost jucata, la Constanta, Dragut a avut o evolutie buna, fiind una dintre principale marcatoare.

Andreea Barbos, extrema Dunarii a fost adusa de fostul tehicial al echipei brailene, Ioan Baban. Aceasta a venit in 2011 la Braila, de la CSS 2 Baia Mare si are contract cu echipa braileana pana la varsta de 23 de ani. Andreea Barbos a fost una dintre jucatoarele de baza la nationala de tineret iar la Braila a capatat foarte multa experienta, avand langa ea, extreme experimentate din tara.

Conducerea clubului brailean va perfecta in aceste zile imprumutul Andreei Barbos, aceasta urmand sa se alature in zilele urmatoare lotului de la Constanta.

In aceasta vara au parasit HC Dunarea Braila Andreea Adespii care va evolua la HCM Ramnicu Valcea si Ana-Maria Dragut care va juca in sezonul urmator la nou promovata CSM Unirea Slobozia.

In aceasta saptamana conducerea de la HC Dunarea Braila incearca sa perfecteze un nou transfer. Este vorba de o tanara jucatoare care a debutat la nationala mare si care evolueaza in Liga Nationala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-