Published On: joi, Iul 3rd, 2014

EXCLUSIV Cei trei evadati erau “paziti”, alaturi de alti 20 de detinuti, doar de un tehnician agronom

Share This
Tags

DetinutiDupa evadarea celor trei detinuti minori, la Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti a fost dispusa declansarea unei evaluari interne, cu scopul de a identifica cauzele care au dus la aceasta situatie. Tot personalul implicat a depus la conducerea penitenciarului un raport scris, urmand ca in urmatoarele zile evaluarea sa se finalizeze.

Cei trei evadati se aflau marti dimineata, alaturi de alti 20 de detinuti, la ferma zootehnica a inchisorii, unde participau la activitati de gradinarit, in cadrul unui program educativ. Detinutii erau supravegheati doar de un tehnician agronom, trecut de 40 de ani, care ii si invata pe minori tainele gradinaritului.

Fugarii dovedeau zel in asimilarea cunostintelor de gradinarit, motiv pentru care tehnicianul agronom a acordat atentie unui alt grup de detinuti, mult mai galagiosi. In acel moment, in jurul orei 11.00, cei trei tineri s-au facut nevazuti prin lanul de porumb din spatele penitenciarului.

In zece minute de la disparitia minorilor, tehnicianul agronom a sesizat conducerea inchisorii, iar detinutii participanti la programul educativ au fost dusi in celule. Angajatii penitenciarului au plecat imediat in cautarea fugarilor, iar la o ora de la evadare a fost anuntata si Politia.

Trei detinuti de la Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti, care ispaseau pedepse de pana in 3 ani de inchisoare pentru talharie si privare de libertate, au evadat, marti, in jurul orei 11.00, de la un punct de lucru situat in imediata apropiere a inchisorii. Minorii sunt cautati si la aceasta ora de oamenii legii, fiind dati in urmarire nationala.

CITESTE SI…

VIDEO Cum i-au scapat oamenii legii pe cei 3 evadati de la Tichilesti

*Ziarul Infobraila este detinatorul recordului absolut de vizitatori unici in presa online din judetul Braila (24 iunie 2014-13.885 vizitatori unici)*Infobraila este cel mai citit ziar brailean la evenimentele importante si cel mai citat ziar brailean in presa centrala*

 

Comentarii

comentariu

About the Author